Τοπικά

Ο Δημήτριος Μηλιώτης υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα

Σε μια δυνατή προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” όπου ηγείται , προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Μηλιώτη Δημήτριο του Αναστασίου και πλέον θα επιδωθούν σε κοινό αγώνα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Λυγαριά Τρικάλων. 
Εργάζεται στην Δασική Υπηρεσία Τρικάλων, είναι παντρεμένος με την χημικό Ζαχαράκη Ράνια και έχουν δυο κόρες. Ο ίδιος, με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Λατρεύω παθολογικά το χωριό μου. Η Λυγαριά για μένα είναι πηγή έμπνευσης και θαυμασμού και έχω τη θέληση να προσφέρω τα μέγιστα προκειμένου να αναβαθμιστεί ποιοτικά η καθημερινότητα των κατοίκων της Κοινότητάς μας.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας , δήλωσε: Ο Δημήτρης Μηλιώτης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυγαριάς. Πρόκειται για έναν σοβαρό οικογενειάρχη, τίμιο και εργατικό Υπάλληλο και ευρέως αγαπητό άτομο στην Λυγαριά, με διάθεση για προσφορά στην τοπική κοινωνία. Είμαι τιμή μας που κοσμούν τον συνδυασμό μας στελέχη σαν τον Δημήτρη. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης