Τοπικά

Ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Αθ. Μπαλατσούκας απαντά σε δημοσιεύματα

Σχετικά με την τοποθέτηση της Δημοτικής παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης, «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον κύριο Χήρα Θεόδωρο, η οποία αναφέρεται στο Μυρόφυλλο Τρικάλων και αφορά στο θέμα της «Απομάκρυνσης της τσίγκινης παράγκας…».

Στις Δημοτικές εκλογές του 2019, εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος της Μονοεδρικής της Κοινότητας Μυροφύλλου, στο Δήμο Πύλης με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαράβα «Πρώτα ο Άνθρωπος», με ποσοστό 60%, το οποίο μου επιτρέπει να υποστηρίζω ότι εκφράζω το μεγαλύτερο κομμάτι των Μυροφυλλιτών.

Το ίδιο ποσοστό έλαβε και το Κοινοτικό Συμβούλιο Μυροφύλλου, το οποίο εισηγήθηκε την απομάκρυνση της τσίγκινης παράγκας (απομεινάρι άλλων εποχών).

Οπότε, κύριοι της παράταξης «Πύλης Όραμα», που τόσο καυστικά και ειρωνικά τοποθετηθήκατε στο θέμα, σας απαντάω προς αποκατάσταση του δικαίου ότι:

  1. Η απομάκρυνση της τσίγκινης παράγκας από τον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας, είναι απαίτηση των συγχωριανών μου Μυροφυλλιτών, εδώ και πολλά έτη.
  2. Εάν διαβάζατε προσεκτικά τα συνημμένα της εισήγησης του θέματος, θα διαπιστώνατε ότι υπάρχει και παλαιότερη απόφαση, το έτος 2012, του τότε Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης, για την απομάκρυνση της εν λόγω παράγκας.
  3. Στο Δημοτικό Συμβούλιο του 2012 υπερψήφισε την απομάκρυνση και ο εκλεγμένος τότε Δημοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Μυροφύλλου κύριος Αθανάσιος Πλαβός, ο οποίος προ ημερών τοποθετήθηκε επί του θέματος, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), γράφοντας ότι έπρεπε να είχε απομακρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια. Ο κύριος Αθανάσιος Πλαβός ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Μυροφύλλου με την παράταξή σας στις εκλογές του 2019. Ούτε αυτόν συμβουλευτήκατε; Υπάρχει λόγος που αγνοήσατε τόσο τον ίδιο όσο και τους ψηφοφόρους του και ψηφοφόρους σας;
  4. Στην προεκλογική σας περιοδεία κύριε Χήρα επισκεφτήκατε το Μυρόφυλλο. Στην στάση που κάνατε στην πλατεία, στην κουβέντα μας για τα προβλήματα του χωριού αναφερθήκαμε και στην εν λόγω «παράγκα» και τότε μάλιστα επί λέξει είχατε πει «αυτή τι την κρατάτε εδώ…». Τι άλλαξε λοιπόν και σήμερα η θέση σας είναι ακριβώς αντίθετη; Αν φοβάστε μην πνιγεί το Μυρόφυλλο από το πολύ πράσινο, σας παραπέμπω στην εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο που αναφέρεται στην αναβάθμιση του κέντρου του Μυροφύλλου.
  5. Κύριοι ο λαϊκισμός στην εποχή μας βλάπτει περισσότερο από τον κορονοϊό.

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΕΛ.  ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης