Ροή Τοπικά

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

Η πανδημία Covid-19 που έπληξε όλες τις χώρες του κόσμου κλόνισε τα Εθνικά  Συστήματα Υγείας. Το δικό μας Ε.Σ.Υ. αντιστάθηκε και πρόσφερε τα μέγιστα στους ασθενούντες, με αιχμή του δόρατος τους Νοσηλευτές, οι οποίοι μαζί με όλους τους Επαγγελματίες Υγείας καταθέτουν νυχθημερόν την ψυχή τους για να υπηρετούν ανιδιοτελώς τους συνανθρώπους μας.

Είναι σαφές ότι ο αγώνας που δίνουν είναι σκληρός, η κούραση ανείπωτη, οι απαιτήσεις πολλές. Οι Νοσηλευτές είναι οι σύγχρονοι ήρωες, δίνουν τη μάχη με τη συνείδησή τους, ψυχορραγούν καθημερινά και αντλούν κουράγιο για να συνεχίσουν τον πόλεμο με την Πανδημία. Ταυτόχρονα οι Νοσηλευτές σε συνεργασία με τους Επιστήμονες Υγείας υποστηρίζουν και συμβάλλουν στη λειτουργία των Εμβολιαστικών Κέντρων, ώστε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και όλοι οι πολίτες να είναι ασφαλείς. Η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά στους Νοσηλευτές και στους άλλους Επαγγελματίες Υγείας που έφυγαν από τη ζωή τιμώντας τον όρκο που έδωσαν, προστατεύοντας τη ζωή των ασθενών.

Το κράτος οφείλει να παράσχει σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας εκείνα τα εχέγγυα ώστε να αγωνίζονται και να προασπίζουν τη ζωή και την υγεία των συνανθρώπων μας που είναι τα πολυτιμότερα αγαθά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

                Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                        του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων  

                                                                             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης