Τοπικά

Ο Δούλος Παναγιώτης συνεχίζει δυνατά με τον Κώστα Μαράβα

Ο Δούλος Παναγιώτης του Δημητρίου γεννήθηκε και ζει μόνιμα στο Ροπωτό.

 

 

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Καρακικέ και έχουν δύο παιδιά.

Είναι αυτοκινητιστής και λάτρης της αμπελοκαλλιέργειας.

Η αυτοδιοικητική του πορεία αξιοζήλευτη, αφού ξεκινάει από παλιά και συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της κοινότητας Ροπωτού και δημοτικός σύμβουλος Πύλης. Στην τρέχουσα δημοτική θητεία είναι  σύμβουλος και Αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Ροπωτού.

Ο Δούλος Παναγιώτης σημειώνει… «όταν έχεις μάθει να προσφέρεις στον τόπο σου, να δίνεις λύσεις στα προβλήματα των συγχωριανών σου, η ανιδιοτελής προσφορά γίνεται μόνιμη επιθυμία. Η αποδεδειγμένη πείρα και αποτελεσματικότητά μου σε πλήρη ταύτιση με τη άρτια γνώση και τη θέληση για λύσεις του Κώστα Μαράβα, αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «ο Δούλος Παναγιώτης είναι το συνώνυμο της προσφοράς για τον τόπο του. Πολύ αγαπητός στο χωριό του, πιστοποιείται αυτό από τις συνεχόμενες εκλογικές επιτυχίες του. Παρόντας σε κάθε πρόβλημα, με ισχυρή και τεκμηριωμένη άποψη και επιμονή για τη λύση. Η συνεργασία μαζί του ειλικρινής και με αποτελέσματα που αναγνωρίζουν όλοι. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης