Τοπικά

Ο Δόκτωρ Ιατρικής Σόλων Θάνος στηρίζει Κώστα Μαράβα

Ο Θάνος Σόλων του Σωτηρίου γεννήθηκε στη Παλαιοκαρυά, όπου και ζει πλέον μόνιμα,  μετά από πενήντα χρόνια διαπρεπούς επαγγελματικής πορείας στην Ιατρική και στη Βιολογία, στο εξωτερικό.

 

Είναι παντρεμένος με την Δόκτωρ κα Νίκη Μελισσανίδου και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Έχει συνδιοργανώσει με το Δήμο Πύλης διαχρονικά πολλές επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τόσο στην Πύλη όσο και στην Παλαιοκαρυά, με μεγάλη απήχηση και συμμετοχή του κόσμου.

Επιθυμία του είναι να συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Δήμου και ιδιαίτερα στην αγαπημένη του Παλαιοκαρυά, συνεργαζόμενος με όλους τους φορείς και τους κατοίκους του χωριού.

Ο Σόλων Θάνος δήλωσε… «το χωριό μου, η Παλαιοκαρυά, είναι κάτι το ξεχωριστό για εμένα και κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Η μόνιμη εγκατάστασή μου το τελευταίο διάστημα, μου δίνει τα ερεθίσματα ώστε να συνεχίσω να είμαι ωφέλιμος, παρεμβατικός και χρήσιμος για όλους τους συντοπίτες μου. Με τη βοήθεια και την γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία με το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει σχετικά… «ο Θάνος Σόλων είναι ένα παγκόσμιο επιστημονικό διαμάντι που κατάγεται από τη δική μας Παλαιοκαρυά. Ακούραστος πρεσβευτής του τόπου του που τόσο πολύ αγαπά. Και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ένα ανθρώπινο κεφάλαιο με μεγάλο απόθεμα προσφοράς στον τόπο. Με πολύτιμες γνώσεις και χρήσιμες γνωριμίες, μοναδικά εφόδια για τη συνέχιση της προόδου. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης