Τοπικά

Ο επιχειρηματίας Κώστας Νταλιάνης υποψήφιος με την “Επανεκκίνηση” του Σακκά

Ο γνωστός και  επιχειρηματίας Κώστας Νταλιάνης  κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά.

 

 

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ο Κώστας Νταλιάνης ξεκίνησε από μια μικρή οικογενειακή μονάδα παρασκευής παραδοσιακού λουκάνικου το 2009 φτάνοντας σήμερα σε τέτοιο επίπεδο που έχει εξελιχθεί σε εργοστάσιο (σ.σ. “ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ Νταλιάνης” επί της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας) και έχει εκτοξεύσει την παραγωγή του, κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά και έχοντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένος με την Σπυριδούλα Παπαγιάννη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αναστάσιο.

Όπως τόνιζε εξ αρχής της προεκλογικής περιόδου η πρόκληση της επόμενης μέρας στο Δήμο μας είναι μεγάλη και οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια για ννα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη πόλη, βιώσιμη, φιλική στους κατοίκους και στους επισκέπτες της. Να δουλέψουμε για έναν ακόμη πιο λειτουργικό Δήμο που θα δίνει άμεσα λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι να παραμένουν στα χωριά τους, να μπορούν να εργαστούν και να επενδύσουν εκεί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης