Τοπικά

Ο Ηλίας Οικονόμου υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Σε μια άκρως εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” κ. Χήρας Θεόδωρος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Οικονόμου Ηλία, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου , επισφραγίζοντας και επισήμως την αυτοδιοικητική τους συμπόρευση.

Ο κ. Οικονόμου Ηλίας με προσωπική του επιστολή αναφέρει τα εξής…. << Έχω διετελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Γόμφων για δύο τετραετίες. Ως Δημοτικός Σύμβουλος διετέλεσα: 1) Αντιδήμαρχος. 2) Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης. 3) Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού και Αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού και Υπεύθυνος για τα προγράμματα μαζικού – λαϊκού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α.
Ως εκπαιδευτικός έχω διετελέσει Διευθυντής για 12 χρόνια σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Γυμνάσιο Καρπερού – ΓΕΛ Πύλης – ΓΕΛ Φαρκαδόνας και Γυμνάσιο Πύλης. Είμαι εν ενεργεία εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής με 33 χρόνια υπηρεσίας.
Επίσης υπήρξα Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιομοναστήρου, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Πύλης, μέλος των Δ.Σ των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρικάλων και Πύλης.
Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στην Διοίκηση με εντιμότητα-δικαιοσύνη και μπορώ να προσφέρω πολλά στον Δήμο Πύλης, για μια καλύτερη πορεία στην καθημερινότητα των δημοτών μας.
Θέτω τον εαυτό μου και επισήμως στην κρίση των συνδημοτών μου και συντάσσομαι ενεργά και δυναμικά στο πλευρό του Χήρα Θεοδώρου και στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.
Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας εμφανώς ενθουσιασμένος δήλωσε … << Τα λόγια είναι περιττά για τον Ηλία Οικονόμου. Η αυτοδιοικητική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια και η καθολική εκτίμηση προς το πρόσωπό του από τη σχολική , αθλητική και πολιτιστική κοινότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Τον ευχαριστώ προσωπικά που μας κάνει την τιμή να “αγωνιστεί” στο πλευρό μας για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο Πύλης.
Ηλία Οικονόμου, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης