Τοπικά

Ο Καταβούτας και η νέα 5ετία των έργων στα Τρίκαλα

Ο Γιώργος Καταβούτας αναδείχθηκε στην ευχάριστη έκπληξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που δικαιολογημένα υπάρχουν γι’ αυτόν τη νέα 5ετία στο Δήμο Τρικκαίων.

 

Καίτοι ήταν ο νεαρότερος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Παπαστεργίου του εμπιστεύτηκε το πιο δύσκολο χαρτοφυλάκιο, αυτό των έργων, αναθέτοντάς του τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία στην πιο κρίσιμη στιγμή. Την ώρα που άρχιζαν όλα τα μεγάλα έργα στην πόλη και στα χωριά του Δήμου. Ο Καταβούτας δεν κρύφτηκε, ανέλαβε την ευθύνη του και βγήκε μπροστά. Δούλεψε πολύ αυτά τα 2 χρόνια από τη συγκεκριμένη θέση και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα τα βλέπουμε σε σημεία που τα έργα έχουν ολοκληρωθεί, οδός Κονδύλη, το πρώτο τμήμα της Όθωνος, το πρώτο τμήμα της Ιακωβάκη κλπ..

Δεδομένου ότι θα διατηρήσει την αντιδημαρχία Έργων και τη νέα Δημαρχιακή περίοδο “το μεγάλο στοίχημα” όπως λέει ο ίδιος στο trikalavoice.gr “είναι να ολοκληρώσουμε μέσα στους πρώτους μήνες του ΄24 την ανάπλαση του Ληθαίου και να παραδώσουμε την κεντρική πλατεία. Έργα με τα οποία η πόλη μας θα αλλάξει. Έργα τα οποία θα αλλάξουν τη ζωή μας”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης