Τοπικά

Ο Κώστας Πλαστήρας υποψήφιος με τον Μαράβα

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Πύλης, Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο βασικός πυλώνας της δημοκρατίας, πεδίο συμμετοχικότητας αλλά και υπόθεση προσφοράς, γι’αυτό συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κώστα Μαράβα  με σκοπό να στηρίξω με πάθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

 

Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς. Οι νέοι μπορούν και πρέπει  να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κοινό ,πάντα, παρονομαστή τη βιώσιμη ανάπτυξη του . Για να συμβεί αυτό, πρέπει να εμπιστευθούμε τους νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες, για δημιουργία στα κοινά, μέσω της προσφοράς τους.

Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων , υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα με τον βαθμό  του Υπαρχιπυροσβέστη . Με διαχρονικό ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχω διατελέσει  Δημοτικός Σύμβουλος  Πύλης από το 2014 έως το 2019 και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης από το 2014 έως το 2016.Είμαι παντρεμένος με την Ευθυμία Νάκα, ιδιωτική υπάλληλο και πατέρας  ενός  παιδιού.

Απαραίτητη είναι η ενεργοποίηση κάθε πολίτη στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης , με σκοπό πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου και των ανθρώπων του.

Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας , για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και  οικονομικό επίπεδο. Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τις επόμενες γενιές, για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Με έμπρακτη απόδειξη, την αγάπη του Δημάρχου Κώστα Μαράβα  για τον τόπο μας, μέσα από το έργο της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισα να θέσω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία τον πολιτών του Δήμου Πύλης, θέτοντας την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος , έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας μας .

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης