Τοπικά

Ο Κώστας Σακκομήτρος στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ο Σακκομήτρος Κωνσταντίνος του Αποστόλου, γεννήθηκε στη Νέα Πεύκη και ζει μόνιμα στα Τρίκαλα όπου και εργάζεται. Είναι υπάλληλος του ΕΦΚΑ Τρικάλων. Είναι πατέρας δύο παιδιών και έχει διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Πεύκης από το 2014 μέχρι και το 2019.

 

Η αγάπη για το χωριό του αποδεικνύεται τόσο από τη μακροχρόνια ενασχόληση του με τα πολιτιστικά δρώμενα, μέσω της συμμετοχής του στον  τοπικό πολιτιστικό σύλλογο, όσο και με την συνεχή  παρουσία του στην περιοχή απολαμβάνοντας το χόμπι του. Το κυνήγι. Γνωρίζει έτσι από πρώτο χέρι τα προβλήματα.

Ο Σακκομήτρος Κωνσταντίνος δηλώνει σχετικά… «η προσφορά στο χωριό μου ήταν και είναι για μένα στάση ζωής. Η επίλυση των δύσκολων προβλημάτων, ένα στοίχημα που ξέρω πως θα το κερδίσω. Οι συγχωριανοί μου πλέον μπορούν να συγκρίνουν. Μαζί με το Κώστα Μαράβα μπορούμε να πετύχουμε λύσεις, αφού γνωρίζουμε καλά την περιοχή».

Ο Κώστας Σακκομήτρος είναι ένα δυναμικό και καταξιωμένο  μέλος της τοπικής κοινωνίας με φρέσκιες ιδέες και όραμα. Θέλω να τον ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του, να δώσει μαζί μας την «μάχη» των δημοτικών εκλογών του 2023», δήλωσε ο Κώστας Μαράβας

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης