Τοπικά

Ο Λιάπης εισηγητής σε πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ως Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, με θέμα: «Κατάχρηση οινοπνεύματος και άλλων ψυχοδραστικών ουσιών». ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ   της εκδήλωσης ήταν:
– Η Ακαδημία Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών (Α.ΔΙ.Σ.Ε.)
– Η Εταιρεία Προώθησης Ολοκληρωμένων Λειτουργιών Ψυχικής Υγείας (Υ.Π.Ο.ΛΕΙ.Ψ.Υ.) και
– Ο Κλάδος Μελέτης της Επαγγελματικής Προάσπισης του Ψυχιάτρου της Ελληνικής
Ψυχιατρικής Εταιρείας (Ε.Ψ.Ε.)
Ο Δρ. Λιάπης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων «την ανάγκη ενδυνάμωσης των επιστημονικών και θεσμικών συνεργειών που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλους τους συνανθρώπους μας και δη στο ευαίσθητο κομμάτι των αστυνομικών μας και των οικογενειών τους που συχνά βρίσκονται εν μέσω πολλαπλών και έντονων πιέσεων στην παρούσα συγκυρία η οποία, χωρίς διακρίσεις, επιφυλάσσει πρωτόγνωρες δυσκολίες σε όλους μας, ένστολους και μη».
Σημειώνεται μάλιστα πως η χρήση των νέων τεχνολογιών τηλεκπαίδευσης έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής σε αστυνομικούς-ψυχολόγους και σε αστυνομικούς-ψυχιάτρους και από την επαρχία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης