Τοπικά

Ο Λιούτας δίνει ολόκληρους δυο μισθούς του, στη μάχη για τον κορωνοϊό

Έμπρακτα παρών ο Θανάσης Λιούτας διαθέτοντας το σύνολο του βουλευτικού του μισθού στον αγώνα της χώρας μας ενάντια στον Κορωνοϊό.

Ο μισός μισθός κατευθύνεται στο ειδικό ταμείο για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, ο υπόλοιπος δωρεά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Παρών στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δηλώνει ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας, διαθέτοντας το 50% του βουλευτικού του μισθού στον αγώνα κατά του Κορωνοϊού. Το ποσό αυτό θα διατεθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού. Παράλληλα ο κ. Λιούτας δήλωσε ότι το υπόλοιπο 50% του μισθού του θα το διαθέσει ως δωρεά αυτές τις κρίσιμες ώρες στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα ο Τρικαλινός βουλευτής δήλωσε ότι, «στη μάχη ενάντια στην εξάπλωση του Κορωνοϊού και στη μάχη υπέρ της θωράκισης της δημόσιας υγείας, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας με πράξεις. Με ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά και στήριξη. Δηλώνω παρών στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και προσφέρω το 50% του βουλευτικού μου μισθού για δυο μήνες υπέρ του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον Κορωνοϊό. Επιπλέον το υπόλοιπο 50% της αποζημίωσής μου το διαθέτω ως δωρεά στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τον ίδιο σκοπό.

Ο αγώνας αυτός μας θέλει παρόντες και μάχιμους. Είμαι στο πλευρό όλων όσων είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είμαι στο πλευρό των συμπολιτών μου για να κερδίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη. Τηρούμε σχολαστικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μένουμε στο σπίτι για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και το κοινωνικό σύνολο. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης