Ροή Τοπικά

Ο Μιχαλάκης και η επιχείρηση «καθαρά χέρια» στο Μεταφορών

Πολιτική διαχείριση για «σεμινάρια» από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων στην κρίση και στις συλλήψεις στη Διεύθυνση Μεταφορών.

Σκάνδαλα τέτοιας έκτασης, όπως αυτό που ξέσπασε προ εβδομάδος στη Διεύθυνση Μεταφορών Τρικάλων και με συνολικά 7 συλλήψεις υπαλλήλων ξεσπάνε μια φορά στα 10 χρόνια και η διαχείρισή τους μας θέτει όλους υπό καθεστώς κρίσης.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης-πολιτικός προϊστάμενος της Διεύθυνσης-αναδείχθηκε ως ένας παράγοντας ισορροπίας μέσα από την επιχείρηση «καθαρά χέρια» που στήθηκε από το Εσωτερικών Υποθέσεων. Με το που ξέσπασε το θέμα ζήτησε άμεσα λεπτομερή ενημέρωση από την Εισαγγελία, τόσο για το κατηγορητήριο, όσο και για τον βαθμό εμπλοκής των υπαλλήλων του στην υπόθεση.

Πέρασε ολόκληρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μελετώντας γραμμή-γραμμή τη δικογραφία, προκειμένου να λάβει τις σωστές αποφάσεις. Υπήρξε αυστηρός, μα όχι άδικος, απέναντι στους υπαλλήλους του δηλώνοντας την περασμένη Δευτέρα ότι «θα τεθούν σε καθεστώς αργία, για χρόνο που θα αποφασιστεί», δείχνοντας σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας του καθενός.

Έστειλε μήνυμα έτσι και στους υπολοίπους υπαλλήλους του ότι «δεν ανέχεται παράνομες πράξεις» αλλά και ο ίδιος δεν «κατακρεουργεί» κανέναν, δείχνοντας σεβασμό στη Δικαιοσύνη.

Εν κατακλείδι η παρουσία του πολύπειρου Μιχαλάκη στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων (και αναπληρωτή περιφερειάρχη Θεσσαλίας) αποτελεί εγγύηση για διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων. Χωρίς φωνές, χωρίς ακρότητες και με βάση το δίκαιο. Αυτό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης