Τοπικά

Ο Μπάρδας και η παρέμβαση στην Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδας

Η εξαιρετικά σημαντική ημερίδα που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα από την Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδας (Ο.Κ.Ε.) ανέδειξε σειρά ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και αναζητούν λύσεις.

 

Αυτός είναι και ο ρόλος της Ο.Κ.Ε..  Επιδίωξη της  είναι η προώθηση του κοινωνικού διαλόγου και μέσω αυτού η διαμόρφωση κοινά αποδεκτών θέσεων για θέματα που απασχολούν την κοινωνία ευρύτερα ή ειδικότερα τμήματα αυτής. Επίσης, με τις προτάσεις της και τις γνωμοδοτήσεις της επιχειρεί τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού οφέλους ή την ελαχιστοποίηση των πιθανών παρενεργειών από την άσκηση των επιμέρους αποφάσεων της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας.

Καταλυτικό ρόλο σ’ αυτή τη προσπάθεια παίζει ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας, ο οποίος ορίστηκε με υπουργική απόφαση μέλος της Επιτροπής προ τριετίας. Όπως ο ίδιος λέει στο trikalavoice.gr “σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία με ενεργειακή κρίση, οικονομικά προβλήματα και ανέχεια είναι σημαντικό ο πολίτης να νιώθει τη σιγουριά πως μπορεί να ακουμπήσει και να εμπιστευτεί ένα φορέα που θα κάνει δυνατή τη φωνή του και θα μεταφέρει το μήνυμά του στα κέντρα εξουσίας. Αυτός είναι ο ρόλος μας, αυτό κάνουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά στην ΟΚΕ”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης