Τοπικά

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ν. Σαργιώτης φέρνει τη ρομποτική χειρουργική γόνατος και ισχίου στην πόλη

Η ρομποτική χειρουργική είναι η πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος στις χειρουργικές επεμβάσεις, φέρνοντας την τεχνολογία του μέλλοντος και πρωτίστως την ΑΚΡΙΒΕΙΑ στα χέρια του χειρουργού.

 

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο επιτυγχάνουμε μείωση του πόνου και την απώλεια αίματος μετεγχειρητικά. Το ουσιαστικό όφελος και μεγάλο πλεονέκτημα με τη ρομποτική υποβοήθηση είναι το άριστο μετεγχειρητικό λειτουργικό αποτέλεσμα. Εξαλείφονται τα «μικρά λάθη», τα οποία συμβαίνουν με τη συμβατική μέθοδο και τα οποία πολλές φορές είναι η αιτία δυσαρέσκειας του ασθενούς μετεγχειρητικά. Με τη συγκεκριμένη τεχνική η «νέα άρθρωση» πλησιάζει στη λειτουργικότητα της αρχικής μας άρθρωσης.

Στα Τρίκαλα τη φέρνει ο ορθοπαιδικός χειρουργός Νικόλαος Σαργιώτης, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική του γόνατος και του ισχίου, καθώς και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων του γόνατος στο ΓΝΑ Κ.Α.Τ., στην κλινική Lyon-Ortho-Clinic Chirurgie Orthopédique Sport et Arthrose στη Λυών, στο Hospital for Special Surgery στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε πληθώρα αναγνωρισμένων κέντρων της Ευρώπης.

Έχοντας διατελέσει επιμελητής στην Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Τρικάλων τα τελευταία 5 χρόνια, διατηρεί πλέον το δικό του ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα. Εφάρμοσε πρωτοποριακές τεχνικές στη χειρουργική του γόνατος, σε μεγάλο αριθμό ασθενών με επιτυχία. Είναι εκπαιδευτής της ευρωπαϊκής ομάδας του SNACE (Smith and Nephew Arthro Center of Excellence), εκπαιδεύοντας νέους χειρουργούς πάνω σε χειρουργικές τεχνικές του γόνατος. Έχει λάβει επίσημη πιστοποίηση στη χρήση του ρομποτικού συστήματος NAVIO SURGICAL SYSTEM και CORI SURGICAL SYSTEM της SMITH+NEPHEW.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται με το υπερσύγχρονο και ίσως κορυφαίο σύστημα ρομποτικής υποβοήθησης NAVIO SURGICAL SYSTEM της SMITH+NEPHEW για αρθροπλαστική γόνατος και το RI.HIP NAVIGATION της SMITH+NEPHEW για ολική αρθροπλαστική ισχίου.

Όπως ο ίδιος λέει “η σωστή διάγνωση σε συνδυασμό με την κατάλληλη θεραπεία και τα αντίστοιχα ιατρικά μέσα εγγυώνται το άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα, πάντα με σεβασμό στην υγεία του εξεταζόμενου”.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=1076256300

https://www.instagram.com/nikossargiotis/

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης