Τοπικά

Ο Παναγιώτης Αγγέλου υποψήφιος με τον Αβραμόπουλο στην Καλαμπάκα

Ο Παναγιώτης Αγγέλου, ένας νέος άνθρωπος που επενδύει στην Καλαμπάκα κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και επικεφαλής τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους με εμπειρία, όραμα και διάθεση για δουλειά» λέει, «και είναι η ώρα να διαμορφώσουμε και να διεκδικήσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και στον τόπο μας».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Παναγιώτης Αγγέλου κατάγεται από την Καλαμπάκα και είναι γεννημένος το 1976.

Έπειτα από την αποφοίτηση του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο , εισέρχεται στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Αθήνα την οποία και ολοκληρώνει με επιτυχία. Ακολούθως, έχοντας θητεύσει σε σημαντικές εταιρείες του χώρου της εστίασης στην Αθήνα,  επιστρέφει στην γενέτειρα του την Καλαμπάκα, όπου ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία, η οποία αφορά την εστίαση καθώς ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά, ευρύτερα σε πανελλήνιο επίπεδο, με την εμπορία καφέ και συναφή εξοπλισμού.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές  για τον ίδιο δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς  στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα κοινά και έχει κατέλθει ως υποψήφιος τόσο με το συνδυασμό του Βύρωνα Μπουτίνα το 2010,  όσο και  με το συνδυασμό  «Δύναμη Ευθύνης» και επικεφαλής τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης