Τοπικά

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Ροπωτού Λαμπρογεώργος Ιωάννης, επιλέγει “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Μια ισχυρή υποψηφιότητα έλαβε χώρα επισήμως στις τάξεις του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” καθώς ο Λαμπρογεώργος Ιωάννης μέσω μιας ένθερμης χειραψίας, έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα.

Ο Γιάννης είναι Υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Πύλης, μόνιμος κάτοικος Ροπωτού και εν ενεργεία Πρόεδρος της Κοινότητας Ροπωτού.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του, δήλωσε: Είμαι παθολογικός θαυμαστής του χωριού μου. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει ως κύριο γνώμονα την καλυτέρευση της καθημερινότητάς των συγχωριανών μου, την ανάδειξη της όμορφης κοινότητάς μας και την επίλυση-διαχείριση των διαχρονικών προβλημάτων, προς όφελος των πολιτών. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” καθώς διαθέτει στελέχη με όραμα και αξίες με τις οποίες ταυτίζομαι πλήρως. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω το έργο μου και την ανιδιοτελή προσφορά μου στο ιστορικό χωριό μας και να προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε: Ο Γιάννης είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός Πρόεδρος. Εργατικός, πρόθυμος, φιλότιμος, δίκαιος και ευρέως αγαπητός. Η αστείρευτη θέληση του για προσφορά στα κοινά είναι πρωτοφανή. Το έργο του την τετραετία που διανύουμε έχει ξεκάθαρα θετικό πρόσημο και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και να του το πιστώσουμε.
Ο Γιάννης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Ροπωτού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης