Τοπικά

Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.ΚΥ.Τ για την επίσκεψη Πολάκη στο Γ.Ν. Τρικάλων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νοιώθω μεγάλη την ανάγκη ως ένας από τους συμμετέχοντες στο «καρναβάλι» της διαμαρτυρίας έξω από το Γ.Ν.Τ. όπως το χαρακτήρισε ο Αναπ. Υπουργός, να ζητήσω συγγνώμη που διατάραξα μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» συνταξιούχους, εργαζόμενους στο ΠΕΔΥ, νέους ανέργους αλλά και παιδιά μια ακόμη σεμνή τελετή φιέστας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ε λοιπόν θα αλλάξω, θα αποκτήσω και εγώ πολιτικό πολιτισμό!

Στην επόμενη μάλιστα επίσκεψη θα ζητήσω από τους συναδέλφους μου να ανέβουμε στις βεράντες του Νοσοκομείου και να ραίνουμε τον Υπουργό με ροδοπέταλα φωνάζοντας «εύγε»! Αυτή είναι κυβέρνηση, αυτός είναι Πρωθυπουργός, όπως φώναξε και ο σύντροφος Σαββίδης. Και στην επόμενη απεργία θα τους καλέσω όλους για δουλειά, φορώντας λευκό καπελάκι που θα γράφει απεργώ όπως οι πολιτισμένοι Ιάπωνες και στις συσκέψεις δεν θα κάνω ανόητες τοποθετήσεις όπως τις χαρακτήρισαν κάποιοι γαλάζιοι νεοσυριζαίοι. Θα στέκομαι και εγώ σαν κι αυτούς και θα γλύφω πατόκορφα το Διοικητή και τον Υπουργό προτείνοντας τους να κλείσουμε καμιά κλινική για να εξασφαλίσουμε πόρους.

Α ρε π…..να νομοτέλεια τελικά είσαι αδυσώπητη. Όπως τα έλεγες είναι όλα: Η συνείδηση καθορίζεται από τη θέση σου στην κοινωνία και τα αξιώματα και τελικά πάντα από τη θέση σου στην παραγωγή. Αυτή η νομοτέλεια είναι τελικά που σε στέλνει είτε στον αγώνα και στα πεζοδρόμια είτε στην  «πίσω πόρτα»!

 

 

Βάιος Τάσιος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης