Τοπικά

Ο Στέλιος Μπαλατσούκας από Κοτρώνι υποψήφιος με το συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον»

Ακόμα μια δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Θεόδωρος Χήρας έδωσε τα χέρια με τον Μπαλατσούκα Στέλιο του Νικολάου και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Στέλιος κατάγεται από το Κοτρώνι, είναι παντρεμένος με την Κάβρα Φανή και έχουν αποκτήσει 4 τέκνα. Είναι συνταξιούχος του ΟΣΕ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα κοινά, αφού στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Κοτρωνίου, Αντιδήμαρχος στο Δήμο Πύλης καθώς και Πρόεδρος Κοινωφελών Επιχειρήσεων επίσης του Δήμου Πύλης.
Σε δήλωσή του ο ίδιος αναφέρει: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ ξανά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ταυτίζεται με την έντονη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και θλίβομαι όταν βλέπω τον Δήμο Πύλης, από τον κάμπο μέχρι τον ορεινό όγκο, να έχει πάρει φθίνουσα πορεία και να οδηγείται στην παρακμή. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα φρένο στη στασιμότητα που βιώνει ο τόπος μας. Οφείλουμε όλοι να ενεργήσουμε μεθοδικά και συστηματικά ώστε να επέλθει η αναβάθμιση στην καθημερινότητά μας και η ανάπτυξη του Δήμου μας. Η στιγμή της αλλαγής έφτασε! Το όραμα και οι αξίες που πρεσβεύει ο συνδυασμός Πορεία στο Μέλλον» ταυτίζονται πλήρως με τα “πιστεύω” μου, γι’ αυτό και θα αγωνιστώ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα διότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του Δήμου Πύλης».
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει: «Αγαπητέ Στέλιο, πρωτίστως σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες θετικά στο κάλεσμά μου και συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος, υπεύθυνος και συγκροτημένος. Έχεις μάθει στα δύσκολα και ξέρεις να βρίσκεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Έχεις την εμπειρία, έχεις το μεράκι! Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε χρειάζεται!
Ο Στέλιος κατέρχεται ως υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλης.
Στέλιο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης