Τοπικά

Ο Σωτήρης Αγγέλης με πίστη επιλέγει «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Αγγέλης Σωτήριος του Γεωργίου μένει μόνιμα στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένος με τη Ντζερεμέ Γεωργία και είναι εκπαιδευτικός στην Α/βάθμια Εκπαίδευση.

 

 

Πατέρας δύο παιδιών και εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Αγγέλης Σωτήριος τονίζει… «το να υπηρετείς τους συνδημότες σου μέσα από την  τοπική αυτοδιοίκηση είναι χαρά, ευλογία και αμέριστη ικανοποίηση. Οι προκλήσεις της καθημερινότητας δημιουργούν μια ζεστή σχέση μαζί τους, με αμφίδρομο αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Όλα αυτά τα χρόνια σαν συνεργάτης του Δημάρχου Κώστα Μαράβα μέσα από τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έμαθα να παλεύω στα δύσκολα, να δίνω λύσεις και το βασικότερο να είμαι αληθινός και ειλικρινής απέναντί σας, ως ελάχιστη τιμή που σας αξίζει.

Γιατί η αποστολή και ο σκοπός ενός πολιτικού είναι να υπηρετεί ακούραστα τους πολίτες και όχι να επιδιώκει την προσωπική του προβολή. Πρέπει να  είναι άμεσος και αποτελεσματικός, αγωνιστικός και ασυμβίβαστος, χαρακτηριστικά  που για εμένα είναι προαπαιτούμενα.

Με αυτές τις αρχές και τις αξίες θέλω να συνεχίσω να υπηρετώ τον κάθε συνδημότη ξεχωριστά».

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «ο Αγγέλης Σωτήριος είναι ένας σταθερός συνοδοιπόρος μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει προσφέρει πολλά, έχει να δώσει περισσότερα. Σύμμαχοι του στην προσπάθεια αυτή, η πείρα του, η ρεαλιστική προσέγγιση των προκλήσεων και το συνθετικό του χάρισμα που τον διακρίνει. Άνθρωπος της δημιουργίας και των δύσκολων αποστολών. Του εύχομαι καλή δύναμη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης