Ροή Τοπικά

Ο Τρίκκης Χρυσόστομος στην πανήγυρη της Αγίας Μαρίνας Βόνης (φώτο)

Μεταξύ των Αρχιερέων που συμμετείχαν των λατρευτικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης, στη Βόνη Πεδιάδος Ηρακλείου, ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 16 Ιουλίου το πρωί, κατά την παράδοση, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, όπου και υπάγεται η Μονή, Ανδρέας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός της εορτής.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τσαγκαρόλων και συγχοροστάτησαν, ο κ. Χρυσόστομος και ο κυριάρχης Μητροπολίτης Ανδρέας.

Την κυριώνυμο ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, τελέστηκε ο Όρθρος και η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  Χρυσοστόμου, συλλειτουργούντων δε των Μητροπολιτών Ιεραπύτνης και Σητείας Κυρίλλου, Αρκαλοχωρίου Ανδρέα και του  Επισκόπου Δοτυλαίου Δαμασκηνού.

Ο κ. Ανδρέας ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους Αρχιερείς για την αποδοχή της πρόσκλησης και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της πανηγύρεως.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης