Ροή Τοπικά

Ο Τρικαλινός Απ. Γιοντζής για διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ένα από τα εξαιρετικά υγειονομικά στελέχη του Νοσοκομείου Τρικάλων κατέθεσε αίτηση για τις θέσεις του Διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας και του υποδιοικητή του Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Απόστολος Αθ. Γιοντζής είναι Προϊστάμενος ΠΕ Νοσηλευτής MSc στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του νοσοκομείου Τρικάλων και δεν κατέθεσε αίτηση για αυτό διότι υπάρχει το ασυμβίβαστο λόγω της εργασίας του.

Ο Απόστολος Γιοντζής έχει εξαιρετικές σπουδές πάνω στο αντικείμενο της Υγείας και μετρά μακρά εμπειρία στο χώρο, πλέον των 22 ετών. Το βιογραφικό, αλλά και η εμπειρία του τον καθιστούν, αξιοκρατικά, εκ των επικρατέστερων για τις θέσεις που έχει καταθέσει αίτηση.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Υγείας ( ΠΕ Νοσηλευτικής ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης με τίτλο « Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Σ.Υ. » του Ε.Α.Π..

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός Νοσηλευτικής από τον ΕΟΠΠΕΠ με πολυετή εκπαιδευτική και διδακτική δραστηριότητα. Κατέχει  πτυχία και μιλά δύο ξένες γλώσσες ( Αγγλική & Γαλλική ), ενώ όπως υπηρετεί με συνέπεια το χώρο της υγείας 22 χρόνια.

Στο νοσοκομείο Τρικάλων κρίθηκε προϊστάμενος τμήματος και βρίσκεται σε αυτή τη θέση συνεχώς και αδιαλείπτως τα τελευταία  9 χρόνια, με όλες τις διοικήσεις. Θήτευσε στο Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσοκομείου για 2 θητείες, ενώ πήρξε ο εμπνευστής και δημιουργός του Γραφείου Εκπαίδευσης του νοσοκομείου Τρικάλων επί διοίκησης κ. Γκορίτσα Βασίλειου.

Τέλος έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση, μέλος της ΔΑΚΕ νοσοκομείου, συμμετείχε σε πολλές εκλογικές μάχες και ήταν και παραμένει ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης