Τοπικά

Ο Τρικαλινός Θοδωρής Φέκος στην κορυφή του Αραράτ 5137μ! (εικόνες)

Ορειβατική αποστολή και επιτυχής ανάβαση πραγματοποίησε μέλος της Τρικαλινής ομάδας greek_elite_mountaineers, Θοδωρής Φέκος, στην κορυφή Αραράτ 5137m της Ανατολικής Τουρκίας.

 

Η Ελληνική αποστολή απαρτιζόταν από 21 ορειβάτες εκ των οποίων οι 17 κατάφεραν και ανέβηκαν στην κορυφή. Από 19 έως 26 Αυγούστου έλαβε χώρα το ταξίδι το οποίο διοργανώθηκε από τους hikemeup! Η διαδικασία της ανάβασης διήρκησε 4 ημέρες προκειμένου να κατακτηθεί η πολυπόθητη κορυφή!

Η πρώτη προσπάθεια για κατάκτηση 5αρας κορυφής στέφθηκε με επιτυχία από τον Τρικαλινό, προσθέτοντας άλλη μια επιτυχία στην ομάδα του (greek_elite_mountaineers) η οποία εάν και νεοσύστατη έχει καταφέρει ήδη να γράψει στο ενεργητικό της και άλλες σημαντικές κορυφές (Punta Giordani 4046, Vincent pyramide 4215, Corno Nero 4322, Balmenhorn 4167, Ludwigshohe 4341)

Ο ίδιος ο Θοδωρής Φέκος λέει στο trikalavoice.gr: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στηρίξανε σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, την ομάδα του hikemeup για την οργάνωση της εκδρομής καθώς και τους ντόπιους οδηγούς για την εξαιρετική συνεργασία”!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης