Τοπικά

Ο Χρήστος Καραγεώργος υποψήφιος με τον Αβραμόπουλο

Ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, ο Χρήστος Καραγεώργος, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και επικεφαλής τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Κατέρχομαι για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς οραματίζομαι ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας» λέει «και θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά για την επίτευξη του σκοπού αυτού»!

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Καραγεώργος κατάγεται από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας. Είναι γεννημένος το 1961. Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Νούσιου (Διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας) και πατέρας δύο παιδιών, του Νίκου και της Βάσως.

Μετά την αποφοίτησή του το 1978, από το Γυμνάσιο Καλαμπάκας , εισέρχεται στο Τμήμα Δασοπονίας στη Λάρισα απ’ όπου και αποφοιτά με επιτυχία. Το 1984, διορίζεται στο Δασαρχείο Μετσόβου , όπου και παραμένει έως το 1996. Στη συνέχεια μετατίθεται στο Δασαρχείο Καλαμπάκας , όπου και υπηρετεί μέχρι το 2021, όπου και συνταξιοδοτείται.

Σε επίπεδο συλλόγων η δράση του είναι ενεργή καθώς αποτέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών  (ΠΟΣΥΠ), και μέλος του Δ.Σ. των υπαλλήλων της περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου διετέλεσε και αντιπρόεδρος. Επιπλέον, από το 2002-2012 διετέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης