Τοπικά

Πέθανε ο Νίκος Καρανάσιος, πατέρας του διευθυντή της Νομαρχίας Γιώργου Καρανάσιου

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή στα 86 του χρόνια ο Νίκος Καρανάσιος, πατέρας του Γιώργου Καρανάσιου, διευθυντή του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.

 

Έδωσε γενναία μάχη με την επάρατο τον τελευταίο χρόνο και παρέμεινε όρθιος μέχρι τέλους, αρνούμενος να αποδεχθεί “ήττα”. Παλιός έμπορος, διατηρούσε επί χρόνια κατάστημα στην ακμάζουσα τότε οδό Καραϊσκάκη. Άνθρωπος ανοιχτός, πρόσχαρος, “θορυβώδης” στην παρέα, από τους τελευταίους εκπροσώπους μιας αρχοντικής γενιάς Τρικαλινών, που φεύγει σιγά-σιγά. 

Υπόδειγμα οικογενειάρχη, με τη σύζυγό του, εκπαιδευτικό, Θεοδοσία απέκτησαν δυο παιδιά, την Έλλη (παντρεμένη με τον ορθοπαιδικό-ιατρό Κώστα Μπουγουλιά) και τον Γιώργο (παντρεμένο με την Άννυ Ντίνου), τα οποία και του χάρισαν πέντε συνολικά εγγόνια.

Τα της εξοδίου ακολουθίας αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Το trikalavoice.gr αποχαιρετά τον κύριο Νίκο, έναν δικό του άνθρωπο, με σεβασμό και αγάπη. Θα μας λείψει πολύ, ήδη μας λείπουν δηλαδή, τα τηλεφωνήματά του, οι “απαιτήσεις” του για “πρόσφορο ζυμωτό απ’ τα Μοναστήρια”, τα πειράγματα, η “γκρίνια” του. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης