Τοπικά

Πέφτει το ρεύμα μέχρι την Πέμπτη σε περιοχές των Τρικάλων. Δείτε που

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΤΡΙΤΗ 28-03-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα από κόμβο Καρδίτσης έως κόμβο Πύλης, δεξιά, τα ΤΕΦΑ, βουστάσια της περιοχής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στο Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. από το ύψος της Β.Ι.Ο.Σ.Ε.Ρ. έως το χωριό Μεγαλοχώρι όχι το χωριό, (οι βιοτεχνίες Μαγειρία, Στεργιούλα, Μπούσια, Ψύχου, Γκοργκόλη, Μπίζιου)
  2. Από ώρα 09:00 – 12:00 αριστερά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος του χωριού Γεωργανάδες έως και την διασταύρωση Κρήνης, (πυροσβεστική Οιχαλίας, ταβέρνα Πέρασμα), πίσω από το εκκοκκιστήριο ΔΑΚΑΡ στο δρόμο προς Οιχαλία αριστερά και δεξιά, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιομηχανίες, βιοτεχνίες βουστάσια, χοιροστάσια.

Ολιγόλεπτη διακοπή από 09:00 – 09:15 και 11:45 – 12:00 στα χωριά Κρήνη, Αχλαδοχώρι, Δίασελλο, Γριζάνο, Παναγίτσα, Φαρκαδόνα, οικ. Ματσουκέϊκα.

ΠΕΜΠΤΗ 30-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στους Ταξιάρχες αριστερά του χωριού, τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια έως τον δρόμο Ταξιάρχες Χρυσαυγής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης