Τοπικά

Παίρνει μορφή το Open Mall των Τρικάλων. Δείτε τη μεταμόρφωση της 25ης Μαρτίου (φώτο)

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνονται από τον Δήμο Τρικκαίων τα έργα στην οδό 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο του έργου για το (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall). Στα πεζοδρόμια τοποθετούνται οι πλάκες και στο οδόστρωμα ξεκίνησε η διαδικασία για την ασφαλτόστρωση.

 

Στόχος, το αμέσως επόμενο διάστημα να έχει ολοκληρωθεί το έργο και να παραδοθεί και πάλι ο δρόμος προς χρήση, με τη νέα του μορφή. Λόγω των έργων, και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 θα είναι κλειστή η οδός 25ης Μαρτίου, αλλά και η οδός Νικοτσάρα και η συνέχειά της, η οδός Ματαραγκιώτου, μέχρι την πλατεία Αρ. Αντωνίου.
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται τα έργα της ΔΕΥΑΤ στην ίδια περιοχή, καθώς αντικαθίστανται οι παλιοί σωλήνες ύδρευσης, έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία των πολιτών. Σε αυτή τη φάση η ΔΕΥΑΤ ολοκληρώνει τη στρώση της οδού Καραϊσκάκη με κυβόλιθους, ενώ συνεχίζονται τα έργα σε άλλα σημεία κοντά στα «μανάβικα». Ο Δήμος Τρικκαίων και η ΔΕΥΑΤ ευχαριστούν κατοίκους, οδηγούς και καταστηματάρχες για τη μέχρι τώρα υπομονή και συνεργασία τους για τα σημαντικά αυτά έργα, τόσο για την αναμόρφωση της περιοχής, όσο και για την υγεία όλων.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης