Τοπικά

Πανήγυρη και Αγρυπνία στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου, για τον Άγιο Παΐσιο

Τελείται φέτος η πρώτη Πανήγυρη για την Εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, επάνω στα θεμέλια του φερώνυμου Παρεκκλησίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 11-07-2019 Ώρα: 8:15 μ.μ:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ώρα: 9:30 μ.μ έως 12:30 βραδινή: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, Όρθρος καί Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τελεσθεί Χειροτονία Διακόνου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-07-2019 Ώρα 7:30 π.μ έως 10:00 π.μ.:

Όρθρος καί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και το ύψωμα του Αγίου.

Ώρα 8:00 μ.μ: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Πολλοί από εμάς γνωρίσαμε από κοντά τον Άγιο Παΐσιο και μέσα από τις συμβουλές του άλλαξε η ζωή μας. Άλλοι από εμάς αναπαυθήκαμε μέσω της εξομολόγησης και τα λόγια του Αγίου έδωσαν παρηγοριά στις καρδιές μας. Και βέβαια πολλοί από εμάς δίπλα στον Άγιο Παΐσιο ενισχυθήκαμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας και ιδιαίτερα οι ασθενείς αδελφοί μας βρήκαν ίαση και θαλπωρή από την αγιασμένη παρουσία του. Γι αυτό, παρακαλούμε όλους τους φιλέορτους Χριστιανούς, να έλθουν στην Ιερά Πανήγυρη και να λάβουν την χάρι και ευλογία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης