Τοπικά

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αναλήψεως Μεγάρχης

Φέρεται εις γνώσιν ότι από το Σάββατο 28 Μαϊου αρχίζουν οι εορτασμοί στην Ενορία Μεγάρχης για το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Υπομονής όπου βρίσκεται στον χώρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως Μεγάρχης και την Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος Χριστού όπου τιμάται ο κεντρικός Ναός του χωρίου. Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών και των ομιλιών θα έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Μαϊου 2022
Από ώρα 19:00 έως 20:30 θα τελεσθεί ο Μέγας Αναστάσιμος και Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Αγίας Υπομονής στον υπαίθριο χώρο του Ιερού Προσκυνηταρίου μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
Κυριακή 29 Μαϊου 2022
Από ώρα 07:30-10:30πμ θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Υπομονής μετ’ αρτοκλασίας, Θείου κηρύγματος και το Ύψωμα προς τιμήν της Αγίας Υπομονής.
Την ίδια ημέρα της Κυριακή το εσπέρας από ώρα 19:00 θα τελεσθεί η Ιερά Παράκληση της Αγίας και θα αναγνωσθεί και η σχετική ευχή υπέρ επιτυχίας των μαθητών στις επικείμενες εκπαιδευτικές εξετάσεις τους.
Δευτέρα 30 Μαϊου 2022
Την Δευτέρα 30 Μαϊου το πρωί θα τελεσθεί από ώρα 07:00 έως 09:30πμ ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία υπέρ επιτυχίας των μαθητών.
Το απόγευμα της Δευτέρας θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ιερού Μυστηρίου του Ευχελαίου από ώρα 19:30 έως 20:30 στον προαύλιο χώρο του Παρεκκλησίου της Αγίας Υπομονής.
Τρίτη 31 Μαϊου 2022
Την Τρίτη 31 Μαϊου το βράδυ θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη Αποδώσει της Εορτής Του Πάσχα από ώρα 21:30 έως 00:30μμ.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022
Την Τετάρτη στις 1 Ιουνίου και ώρα 19:00 θα τελεσθεί η θ’ ώρα της Αποδόσεως και εν συνεχεία ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Αναλήψεως Του Κυρίου μετ’αρτοκλασίας, εν συνεχεία στον προαύλιο χώρο θα γίνει σχετική ομιλία από τον Θεολόγο, Ιατρό και Ιεραπόστολο π. Ευάγγελο Παπανικολάου.
Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου από ώρα 07:30-10:30 ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Αναλήψεως Του Σωτήρος Χριστού μετ’αρτοκλασίας, Υψώματος και εν συνεχεία μετά το Δι’ευχών στο πνευματικό κέντρο θα δοθεί κέρασμα και θα ομιλήσει ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου….
** Την Τετάρτη στον Εσπερινό και την Πέμπτη μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί και η παραδοσιακή φιλοξενία προς τους προσκυνητάς.
Ο Θεός να μας ευλογήσει όλους με υγεία ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε πνευματικά αυτές τις ημέρες των Εορτών….. Χρόνια πολλά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης