Τοπικά

Παπαστεργίου: “Οριστικά τέλος το παζάρι για φέτος”

Την αρνητική εισήγηση της δημοτικής αρχής για τη διεξαγωγή του φετινού πανηγυριού αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Φέτος δεν θα ζήσουμε το πανηγύρι των Τρικάλων, με βάση κυρίως το υγειονομικό κομμάτι. Πρόκειται για μια εκδήλωση που περιλαμβάνει ευρεία μετακίνηση πληθυσμού από όλη την Ελλάδα, οπότε οφείλουμε φέτος να είμαστε προσεκτικοί και να μην διακινδυνεύσουμε την υγεία των συμπολιτών μας. Οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στον Αύγουστο στο δημοτικό συμβούλιο, από την πλευρά της δημοτικής αρχής πάντως την ώρα αυτή δεν υπάρχει σχεδιασμός για το πανηγύρι, και η εισήγηση μας θα είναι να ματαιωθεί.

Όσον αφορά στο Μύλο των Ξωτικών θα παρθεί η απόφαση αργότερα, να δούμε και τα δεδομένα προς τα τέλη Αυγούστου. Για το Μύλο απαιτούνται επενδύσεις και μάλιστα σημαντικές, και ο Δήμος Τρικκαίων παρότι τα οικονομικά του είναι πολύ καλύτερα πλέον, δεν μπορεί να επενδύσει χρήματα που δεν θα τα πάρει πίσω. Θέλει πολύ μεγαλύτερη προσοχή η απόφαση που θα πάρουμε για το Μύλο, διότι πχ  στο πανηγύρι δεν κάνουμε καμία επένδυση, το μόνο που έχουμε να ζυγίσουμε είναι τα περίπου 200.000 ευρώ που δεν θα εισπράξουμε, ενώ στο Μύλο των Ξωτικών διακυβεύεται η γενικότερη ανάπτυξη που φέρνει η διοργάνωση αυτή στο Νομό και στη Θεσσαλία.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης