Τοπικά

Παρέμβαση Λιούτα για το στεγαστικό επίδομα στους σπουδαστές των ΔΙΕΚ

Μετά την επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, με πολλούς ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας,  επικοινώνησε με το Υπουργείο Παιδείας και με όλα τα αρμόδια στελέχη, ζητώντας άμεσα να διευκρινιστεί η διαδικασία με την οποία οι σπουδαστές των ΔΙΕΚ θα μπορούν να λάβουν το επίδομα στέγασης.

 

Από το Υπουργείο Παιδείας η απάντηση ήταν ότι άμεσα θα υπάρξει εγκύκλιος η οποία θα εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές.

 

Ο κ. Λιούτας είναι πάντοτε σε ανοιχτή επικοινωνία με την Υπουργό Παιδείας,  με σκοπό να επιλύονται ζητήματα και να κατατίθενται προτάσεις που σαν στόχο έχουν τη βελτίωση της εκπαιδευτικής λειτουργίας και την προώθηση λύσεων προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας και όλων των βαθμίδων.

 

Αναφορικά με τα ΔΙΕΚ ο Τρικαλινός Βουλευτής πάντοτε τονίζει τη μεγάλη σημασία τους στην εκπαιδευτική διαδικασία και κατάρτιση των σπουδαστών μας, τον υψηλό βαθμό επάρκειας των εκπαιδευτικών, την ανάγκη για συνεχή στήριξή τους και βεβαίως τις καινοτόμες ειδικότητες που προσφέρουν, οι οποίες προσδίδουν ένα γερό και σταθερό  πλεονέκτημα στους σπουδαστές, για τη μετέπειτα ημέρα τους, στην αγορά εργασίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης