Τοπικά

Παρέμβαση Λώρεν: “Να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης Δήμου και Δημότη”

Με παρέμβασή της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων του συνδυασμού “Τόπος να ζούμε” (Ηλιάδης) η Λώρεν Κασσοπούλου ζητά “να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης Δήμου και Δημότη”.

 

Αναλυτικά:

“Μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, η ανησυχία του κόσμου για κάθε καιρικό φαινόμενο είναι έκδηλη, με την επούλωση των πληγών για τους πλημμυροπαθείς να είναι μία μακρά και επώδυνη διαδικασία.

Είναι, πλέον, επιτακτική η ανάγκη για τον σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης παρέμβασης, που θα ενσκήπτει στα προβλήματα κάθε συνοικίας, κάθε γειτονιάς, κάθε χωριού ξεχωριστά και δεν θα τρέχουμε συνεχώς να βρίσκουμε πρόχειρες λύσεις την τελευταία στιγμή.

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ανάγκη από ένα συνολικό σχέδιο, που δεν θα αφήνει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών απροστάτευτες, απέναντι σε όποιο καιρικό φαινόμενο. Χρειάζεται μία προσέγγιση που θα εναρμονίζεται με τις σύγχρονες ανάγκες της πόλης και των χωριών, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή.

Είναι ξεκάθαρο πως τα τελευταία χρόνια δεν έγινε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Αποσπασματικές κινήσεις, που δεν έλυσαν προβλήματα, απλά προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Και δυστυχώς, αυτό το πλήρωσαν οι πολίτες.

Για το συνδυασμό μας «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε» και για τον Γιώργο Ηλιάδη, αυτός ο σχεδιασμός αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Για να φτιάξουμε ένα Δήμο δίπλα στον πολίτη, να αποκαταστήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης Δήμου και Δημότη”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης