Site icon TrikalaVoice

Παρέμβαση του ΤΕΕ Τρικάλων για τα έργα στην πόλη

Στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων στο Δημαρχείο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουλίου, συνάντηση μεταξύ της Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και εκπροσώπων του Δήμου Τρικκαίων με σκοπό τη βελτίωση της συνεργασίας των δυο φορέων σε μια χρονική συγκυρία που, λόγω της υλοποίησης έργων μεγάλης κλίμακας εντός των ορίων του Δήμου, απαιτείται μια εκτεταμένη σύμπραξη όλων των εκπροσώπων του τεχνικού κλάδου.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια γενική ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Δήμου για την πορεία εξέλιξης όλων των έργων που πραγματοποιούνται στον Δήμο Τρικκαίων αλλά και για τα έργα για τα οποία έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και επίκειται η έναρξη υλοποίησης τους.

 

Από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Τρικάλων τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα με βασικότερα σημεία τα εξής:

 

 

 

 

 

 

 

 

Με το πέρας της διαλογικής συζήτησης και αφού συμφωνήθηκε η ευρύτερη συνεργασία των δυο φορέων, από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Τρικάλων έγινε γνωστή η δυνατότητα σύστασης ομάδων εργασίας που θα μπορούν να συνεισφέρουν τόσο σε επίπεδο καταγραφής όσο και επίλυσης τεχνικών ζητημάτων σχετικά με τις υποδομές του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, Απόστολος Μπαταβάνης, ο αντιπρόεδρος, Δημήτριος Μούρκας, η γραμματέας, Ευθυμία Χατζούλη και τα μέλη Βασίλειος Στράτος και Ευάγγελος Ζαφείρης.

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαιών παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δημητριος Παπαστεργίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γεώργιος Καταβούτας και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Θεοδώρα Σαργιώτη.

Exit mobile version