Τοπικά

Παρέμβαση Χάιδου για τον Ε-65: “Κάποιος επιτέλους να μας πει την αλήθεια”

Ηχηρή παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Χάιδου για τον οδικό άξονα κεντρικής Ελλάδος Ε-65, με αφορμή διαρροές περί νέας καθυστέρησης του νοτίου τμήματος του δρόμου.

 

“Άραγε” αναρωτιέται “σε αυτό το άμοιρο κράτος υπάρχει κάποιος που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της αστοχίας ή ο μόνος υπεύθυνος στα δύσκολα είναι πάντα ο πολίτης; (μαζί τα φάγαμε, μπαταχτσήδες όσοι δεν πληρώνουν το ρεύμα είναι μερικές δηλώσεις που ακούσαμε άναυδοι). Αν το κράτος των αρίστων εφαρμόσει την ίδια ταχύτητα και ζέση που επιδεικνύει στη παλινόρθωση των δικών του παιδιών με χρυσά συμβόλαια και στη περίπτωση αποπεράτωσης των έργων πνοής και ζωής για την πατρίδα τότε αναμένουμε σύντομα να μας πουν την αλήθεια για το έργο και επιτέλους η πορεία προς την Αθήνα για τη Δυτική Θεσσαλία να θυμίζει την Ευρώπη που ανήκουμε”.
Ο Γιάννης Χάιδος δεσμεύεται να αναλάβει “πρωτοβουλία και να φέρω το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο ζητώντας από τον κ. Περιφερειάρχη και τους κ. Αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων και Καρδίτσας να πραγματοποιηθεί σύσκεψη αλλά και συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης