Τοπικά

Παραδόθηκαν αντισηπτικά-απολυμαντικά-θερμόμετρα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς , ο Δήμος Φαρκαδόνας με την συνδρομή ειδικού συνεργείου, λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται, έτσι ώστε την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα που ξεκινά η εκπαιδευτική  χρονιά και επίσημα, όλες οι σχολικές αίθουσες που βρίσκονται εντός ορίων του Δήμου, να είναι καθαρές και ασφαλείς για να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και το εκπαιδευτικό και υπαλληλικό προσωπικό.

 

Σε όλες τις σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις , μοιράστηκαν αντισηπτικά, απολυμαντικά, γάντια, σκούπες, χλωρίνες, σφουγγαρίστρες, επαγγελματικοί κάδοι και θερμόμετρα ανέπαφης μέτρησης. Αναμένονται και οι μάσκες για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου .
Στην διανομή των υλικών βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού , αγροτικής και τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και   πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Ευάγγελος Κοσμάς (στην φωτογραφία με την προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Φαρκαδόνας κυρία Χριστίνα Μπαγιώτη) ο οποίος τόνισε πως “Είμαστε έτοιμοι για την  έναρξη της νέας σχολικής περιόδου με ασφάλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η απολύμανση των σχολικών χώρων και κτιρίων του Δήμου μας  , μοιράσαμε και το υλικό καθαριότητας και απομένει μόνο η διανομή των μασκών. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι οδηγίες έτσι ώστε όλοι μαζί, δήμος, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς να ξεκινήσουμε ομαλά και με ασφάλεια τη νέα σχολική σεζόν και να πολεμήσουμε την μόλυνση που προκαλεί ο ιός. Να ευχηθώ καλή σχολική περίοδο σε όλους “

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης