Ροή Τοπικά

Παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων

Στη διάθεση του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του Νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πρόκειται για τους Θεοδόση Στάλια (αντιπρόεδρο), Γιώργο Καπέλο (μέλος) και Σούλα Μπούρα, Βασίλειο Ζτούπη (αναπληρωματικά μέλη), τα οποία όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  υπέβαλαν της παραιτήσεις τους σεβόμενοι την πιθανή επιθυμία της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τοποθέτηση νέων στελεχών. Εντούτοις παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι την αντικατάστασή τους, προκειμένου να εξακολουθήσει η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά η κοινή επιστολή παραίτησής τουςτους:

«Κληθήκαμε από την κυβέρνηση να υπηρετήσουμε τις δομές της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παραλάβαμε το Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του και τώρα είμαστε περήφανοι που μαζί με την κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εμπλεκόμενους, συμβάλαμε στην αναβάθμισή του.

Μετά την νέα πολιτική κατάσταση που διαμορφώθηκε, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας στη διάθεση του νέου Υπουργού και παραμένουμε στην θέση μας μέχρι την αντικατάστασή μας.

     Τα μέλη του Δ.Σ.

Στάλιας Θεοδόσιος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ

Καπέλος Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ.

Μπούρα Σούλα, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.

Ζτούπης Βασίλειος, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης