Τοπικά

Παραιτήθηκε με καταγγελίες από το Δ.Σ. της Διεπαγγελματικής Βάμβακος ο Αχ. Λιούτας

Σε μια εκλογική διαδικασία με έντονο παρασκήνιο ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων ηττήθηκε και αποχώρησε από το νέο Δ.Σ. καταγγέλλοντας τους εκκοκκιστές.

 

Νέος πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος εκλέχτηκε ο Ευθύμιος Φωτεινός (πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης), ενώ αντιπρόεδρος ο Αντώνης Σιάρκος (εκκοκκιστής – Θράκης), γραμματέας ο Ν. Κουρκούτας (παραγωγός-Ενωση Κομοτηνής), ταμίας Πρόδρ. Ουσουλτζόγλου (εκκοκκιστής-Βέροιας) και μετά την παραίτηση του Αχιλλέα Λιούτα ως μέλος ο Βασίλης Γιαννάκος από την Καρδίτσα.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχ. Λιούτας σημείωσε τα εξής: “Οι εκκοκκιστές δεν συγχώρεσαν τη σθεναρή μου στάση στην πρόταση του πρώην προέδρου της ΔΟΒ να εισηγηθούμε ως Διαπαγγελματική, τη μείωση του ΦΠΑ στο βαμβάκι από το 24 στο 13 τοις εκατό, γεγονός το οποίο θα είχε ολέθριες συνέπειες για το εισόδημα των παραγωγών, που απετράπη όταν απείλησα να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Παρότι στις εκλογές των παραγωγών η ομάδα μου πλειοψήφησε τελικά επέβαλαν τον πρόεδρο της αρεσκείας τους πάρα την αρχική συμφωνία ότι οι παραγωγοί θα επέλεγαν μόνοι τους τον πρόεδρο. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συναινέσω σε αντιδημοκρατικές λογικές και διαδικασίες, οπότε και παραιτούμαι από μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΒ”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης