Τοπικά

Παρεμβάσεις σε κτίρια του Δήμου Τρικκαίων

Σειρά εργασιών σε όλο το Δήμο Τρικκαίων προωθεί ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Καταβούτας. Ενδεικτικά στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ στη ΔΕ Καλλιδένδρου” πραγματοποιήθηκε  καθαίρεση και πλήρης ανακατασκευή της στέγης  στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κάτω Ελάτης.

 

Η νέα  μορφή της διατηρεί ακριβώς τα ίδια γεωμετρικά στοιχεία, ενώ επιπροσθέτως τοποθετήθηκαν  τόσο στεγανωτική όσο και θερμομονωτική στρώση  και  νέα  κεραμίδια. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία της “Στυλιανής Γκουλιοπούλου”. Στην ίδια περιοχή πραγματοποιήθηκαν και μικροκατασκευές με σκυρόδεμα  στην είσοδο του Οστεοφυλακίου Μέλιγου στην Τ.Κ. Κάτω Ελάτης. Απομένουν  οι εργασίες περιτοίχησης, κατασκευή επιχρισμάτων και τοποθέτηση πλακιδίων του Οστεοφυλακίου για την ολοκλήρωση του τίτλου έργου στη κοινότητα.

Τη νέα  εικόνα του κοινοτικού καταστήματος  θα ολοκληρώσουν εργασίες βελτιώσεων (βαψίματος, σιδηρουργικες, αφαίρεσης περιττών στοιχείων στον αύλειο χώρο κ.α) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με αυτεπιστασία από το τμήμα συντηρήσεων του Δήμου Τρικκαίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης