Ροή Τοπικά

Παρουσίαση βιβλίου στα Τρίκαλα

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη ζεστή και φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρικκαίων για την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ηπειρώτη συγγραφέα Ιωάννη Καλπούζου «γινάτι», από το Σύλλογο Ηπειρωτών νομού Τρικάλων και το βιβλιοπωλείο της Ανθούλας Αλεξανδρή, που είχε το άρωμα και το χρώμα της Ηπείρου.
Ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος, πολλοί Ηπειρώτες και πολλοί Τρικαλινοί μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για το βιβλίο. Το νέο μυθιστόρημα του γνωστού συγγραφέα καθηλώνει τον αναγνώστη με την περιπετειώδη ζωή των ηρώων του στα πολυθρύλητα Γιάννενα, την ατμόσφαιρά του, τη χειμαρρώδη γλώσσα του, το συναίσθημα, τον στοχασμό και την ολοζώντανη αναπαράσταση της εποχής εκείνης.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών νομού Τρικάλων κα Νίκη Χύτα, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Όσοι λαογράφοι και να ασχοληθούν, δεν θα μπορέσουν να καταγράψουν εις το ακέραιον τον ιστορικό πλούτο της Ηπείρου, γιατί όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα έχει να σου πει κάτι ξεχωριστό.
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησε ο Γιώργος Αλεξανδρής, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της συζήτησης, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε με πολύ γλαφυρό τρόπο η κα Θεοδώρα Σαργιώτη. Ακολούθησε συζήτηση με τον συγγραφέα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης