Ροή Τοπικά

ΠΑΣΟΚ είναι (… μεγάλη συγκέντρωση στα Τρίκαλα-φωτό)

Παλιές ένδοξες μέρες θύμισε η εκδήλωση κοπής πίτας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. το βράδυ της Πέμπτης. Οι… δυο αίθουσες του Φρουρίου αποδείχτηκαν πολύ μικρές για να χωρέσουν παλιά και νέα στελέχη και ανήσυχα πνεύματα του Κινήματος των Τρικάλων. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ήταν όλοι τους εκεί, οι υποψήφιοι βουλευτές (Φωτεινή Αναστασίου, Γιώργος Ηλιάδης, Χρύσα Ντιντή, Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και Κώστας Φαμίσης, ενώ απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό ο Γιώργος Οικονόμου), πρώην δήμαρχοι και στελέχη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και πλήθος ανθρώπων που διαχρονικά αγωνίζονται στις επάλξεις.

Ομιλητής ήταν ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, τον οποίο προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Γιώργος Μανώλης και ο οποίος άσκησε κριτική σε δυο μέτωπα, Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση και σημείωσε: « «Το Κίνημα Αλλαγής, δεν ιδρύθηκε ως ένωση κομμάτων, ούτε ως συμφωνία ηγεσιών. Ξεκίνησε πρώτα από τη βάση, αρχικά οδηγηθήκαμε σε εκλογές αρχηγού από τη βάση της παράταξης. Έχουμε χρέος και ευθύνη, λοιπόν, στους 212.000 συνιδρυτές του εγχειρήματος μας, να υπηρετήσουμε την αυτόνομη πορεία μας, ως ο μοναδικός στιβαρός προοδευτικός πόλος στο πολιτικό μας σύστημα. Απέναντι σε αυτούς, έχουμε την ευθύνη να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Συνεχίζουμε δυναμικά, πιο δυνατοί από ποτέ με όσους θέλουν και μπορούν», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης».

Ο Μ. Χριστοδουλάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι  δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει να παίζει με το μέλλον της χώρας, υπονομεύοντας το κάθε μέρα που περνάει. «Όσο νωρίτερα φύγει, τόσο το καλύτερο για τους Έλληνες», τόνισε κλείνοντας ο γραμματέας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης