Ροή Τοπικά

Πεζοπορία και Yoga στα Μετέωρα

Tο καθιερωμένο Hiking & Yoga (vol 3)  έφτασε. Φέτος το θέμα μας είναι Hiking & Sunset Yoga στα Μετέωρα και όπως προδίδει το όνομα το event γίνεται απογευματινό.! Φοράμε τα απογευματινά μας λοιπόν (πάντα αθλητικά) και περπατάμε στα μονοπάτια των Μετεώρων στη σκιά των επιβλητικών βράχων. Κάνουμε yoga στο βράχο του αγάλματος του Βλαχάβα, χαζεύοντας τη θέα, το μοναστήρι της Υπαπαντής και τον ήλιο που δύει. Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους,  να περπατήσουμε, να ασκηθούμε, να χαλαρώσουμε και να τα πούμε από κοντά μετά από τόσους μήνες. Η δράση απευθύνεται σε όλους (μέλη και μη μέλη).

 

Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της εξάπλωσης του κορωνοιόυ, όπως αυτά ισχύουν και για τα οποία θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 26/6 ώρα 12:00.  Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6939173337 και 6947819298 καθώς επίσης και με μήνυμα στη σελίδα μας ή στο VIBER (6979293482).

Απαραίτητος εξοπλισμός: Νερό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, στρωματακι γυμναστικής, ατομική πετσέτα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης