Ροή Τοπικά

Περαιτέρω στήριξη της εστίασης υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός από τα Τρίκαλα

trikalavoice.gr

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ιδιοκτήτη του Cakao και Jimmy’s & Sons Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο πρωθυπουργός έκανε στάση στο τρίγωνο της Ασκληπιού και άκουσε με προσοχή τον νεαρό επιχειρηματία να του μεταφέρει τις αγωνίες τις δικές του, αλλά και ανθρώπων του κλάδου της εστίασης που δέχεται πολλαπλά χτυπήματα τον τελευταίο χρόνο. Η κυβέρνηση έχει διατηρήσει ταμειακές εφεδρείες στήριξης και σκοπεύει να κάνει ό,τι παραπάνω χρειαστεί ειδικά για τον κλάδο της εστίασης, ανέφερε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι θα γίνουν περαιτέρω ενέργειες στήριξης.

«Αναγνωρίζουμε ότι ο κλάδος που έχει χτυπηθεί πιο πολύ από όλους είναι ο κλάδος της εστίασης και της διασκέδασης. Και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνουμε υπόψη συνέχεια και στα μέτρα στήριξης, όπως η επιστρεπτέα προκαταβολή, η οποία σε μεγάλο βαθμό έχει κατευθυνθεί στον δικό σας κλάδο. Βέβαια και σε αυτούς οι οποίοι έδειξαν πραγματική μείωση τζίρου», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Είμαστε εδώ, όταν τελειώσει η κρίση – και ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα – να κάνουμε και το συνολικό ταμείο. Και ό,τι παραπάνω χρειαστεί να κάνουμε, θα το κάνουμε ειδικά για τον κλάδο. Πλησιάζουμε αν όλοι προσέξουμε, σιγά-σιγά προς το τέλος αυτής της περιπέτειας», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης