Τοπικά

Περιοδεία Μαράβα στα ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης

Συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες εξορμήσεις του στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, την Κυριακή 7 Αυγούστου επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων  με πρώτο σταθμό την Τ.Κ. Αγίου Νικολάου. Εκεί τον Δήμαρχο  υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Νικολάου κ. Αχιλλέας Καλόγηρος και αρκετοί κάτοικοι του Χωριού, συζητώντας μαζί τους και άδραξαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χωριό.

 

Ο κ. Μαράβας  τους άκουσε με προσοχή και έδωσε τον λόγο ότι μαζί με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ θα δώσει άμεσες λύσεις. Επίσης τους ενημέρωσε για κάποια έργα που είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσουν σύντομα.

Ο δεύτερος σταθμός του κ. Μαράβα ήταν η Τοπική Κοινότητα Πύρρας όπου συναντήθηκε με το Πρόεδρο της Τ.Κ.  Πύρρας κ. Απόστολο Γιώτη , αλλά και με αρκετούς κατοίκους ήρθαν για το καλοκαίρι από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Στο τραπέζι της κουβέντας που είχε ο κ. Μαράβας τόσο με τον Πρόεδρο κ. Γιώτη, όσο και με τους παρευρισκόμενους, τέθηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης όπως κατά την διάρκεια του χειμώνα οι κατολισθήσεις λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αφού τους άκουσε με προσοχή ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί σαν Δήμος Πύλης, πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις Περιφέρεια ,Υπουργεία και στις αρμόδιες Υπηρεσίες για να βρεθεί λύση στα παραπάνω προβλήματα.

Τρίτος σταθμός του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα ήταν η Τοπική Κοινότητα Δέσης εκεί για λίγο συνάντησε τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δέσης κ. Αναστάσιο Μήτσιο.

Τέταρτος σταθμός ήταν η Τοπική Κοινότητα Αθαμανίας όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητος κ. Γεώργιος Κάλλος και χαιρέτισε αρκετούς κατοίκους που παραθερίζουν στο Χωριό.

Ο Δήμαρχος Πύλης  κ . Κων/νος Μαράβας στην Αθαμανία είχε την τύχη και την χαρά να συναντήσει τον Υπουργό Υ.Π.ΕΝ. κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, όπου συζήτησαν σοβαρά θέματα που αφορούσαν τον Δήμο Πύλης ,με επίκεντρο το Φράγμα της Μεσοχώρας.

Η Περιοδεία του κ. Μαράβα έκλεισε με τον τελευταίο σταθμό το Γαρδίκι όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαρδικίου κ. Άρης Αλεξίου και ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Κων/νος Ούτρας.

Ο κ. Δήμαρχος με τους συνεργάτες του χαιρέτισαν έναν -έναν όλους τους κατοίκους που είχαν κατακλύσει την πλατεία του Χωριού.

Επίσης είχε ιδιαίτερη χειραψία με τον Βουλευτή Τρικάλων κ. Αθανάσιο Λιούτα  και τον πρώην βουλευτή κ. Χρήστο Σιμορέλη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης