Τοπικά

Περιοδεία Μικέλη στα χωριά του Ασπροποτάμου

Στον Ασπροπόταμο βρέθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης κατά την διάρκεια του της Αγίας Παρασκευής και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα προβλήματα τους.

Ο Μικέλης πιστεύει στις δυνατότητες των χωριών του Ασπροποτάμου και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει άμεση στήριξη στο κομμάτι της κτηνοτροφίας και υποδομών (κυρίως οδοποιίας). Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από προτάσεις για το πως μπορεί να στηριχθεί ο Ελληνας παραγωγός κτηνοτροφικών προϊόντων και πως θα έχει φθηνότερα και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα ο καταναλωτής (π.χ. μείωση φορολογίας, αυστηρότεροι έλεγχοι στα εισαγόμενα προϊόντα, προστασία από αμφίβολης ποιότητας πρώτων υλών γαλακτοκομικών προϊόντων από το εξωτερικό, σωστή διεκδίκηση αιτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση – π.χ. φέτα). 

Το νεαρό στέλεχος της ΝΔ μίλησε για τις τρομακτικές δυνατότητες των κτηνοτρόφων της περιοχής και τόνισε πως αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για το Νομό Τρίκαλων και συνεπώς η υποστήριξη τους από την πολιτεία θα πρέπει να είναι αμέριστη και διαρκής.

Τέλος, ερωτώμενος για ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις είπε πως «το ζητούμενο σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή και η ριζική ανανέωση, στην βάση της αριστείας, του πολιτικού συστήματος – όπως άλλωστε ήδη δρομολογεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης