Τοπικά

Περισσότεροι από 100 έλεγχοι για κορωνοϊό στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο

Περισσότερους από 100 ελέγχους πραγματοποίησε το Σάββατο η δημοτική αστυνομία σε καταστήματα εστίασης της πόλης, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όπου βεβαιώθηκαν και 17 παραβάσεις.

 

Αναλυτικά:

 

« Το Σάββατο από τη Δημοτική Αστυνομία έγιναν περίπου 100 έλεγχοι και κυρίως σε μεταμεσονύκτιες ώρες, σε μπαρ και κλαμπ. Ήταν καλή η γενική εικόνα, εγώ χειρότερη περίμενα, αλλά πέσανε 17 πρόστιμα για διάφορους λόγους με βάση τα νέα μέτρα.

Οφείλω να συγχαρώ τους καταστηματάρχες που από το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να ζητάνε τα πιστοποιητικά όπως προβλέπεται, και όπως είχαμε συνεννοηθεί.

Προφανώς η κατάσταση μας προβληματίζει και δεν είναι δεδομένη η λειτουργία του Μύλου αν τα πράγματα επιδεινωθούν. Παρακολουθούμε καθημερινά την εξέλιξη, είναι άλλο πράγμα να έχεις 50 κρούσματα οπότε και κάνεις κανονικά το Μύλο, και άλλο να έχεις 500 κρούσματα όπου αντιλαμβάνεσαι ότι η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο. Εμείς κανονικά συνεχίζουμε να στήνουμε το Μύλο, δεν έχει καμία σχέση με τη ματαίωση του Πάρκου των Ευχών, η δική μας διοργάνωση είναι πολύ μεγαλύτερη και έχει πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία. Πρέπει αυτό το μήνα να κάνουμε όλοι μια μεγάλη προσπάθεια να ρίξουμε τα κρούσματα και να μπορέσουμε να γιορτάσουμε όπως πρέπει.»

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης