Τοπικά

Ποια είναι η δικηγόρος Ευθυμία Στάμου, νέα υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Η δικηγόρος Ευθυμία Στάμου είναι η νέα Υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ στον Ν. Τρικάλων.

 

Η ίδια μιλώντας στο trikalavoice.gr αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακή:

«Την επόμενη ημέρα των εκλογών να βγει πιο δυνατός ο λαός και το κίνημα, για να εμποδίζει αντιλαϊκά μέτρα, να καθυστερεί, να πιέζει και να αποσπά κατακτήσεις, κάτι που απαιτεί ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, απέναντι στην επόμενη από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Μέχρι την τελευταία ώρα θα δώσουμε τη μάχη ώστε όλοι όσοι και δεν είναι λίγοι αυτοί, το διαπιστώνουμε καθημερινά, σκέφτονται για πρώτη φορά στη ζωή τους να ψηφίσουν το ΚΚΕ, να το κάνουν. Θα δώσουμε τη μάχη, για να δει όλος αυτός ο κόσμος που για πρώτη φορά μας προσεγγίζει πως υπάρχει παράθυρο ανοιχτό στον ήλιο κι αυτό το παράθυρο το κρατάει ανοιχτό με τη δράση του και κυρίως με την πολιτική του πρόταση το ΚΚΕ.

Θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε εργάτες κι εργάτριες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ανθρώπους του μόχθου, νέα παιδιά που πολλά από αυτά είναι μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι και ψηφίζουν για πρώτη φορά να κάνουν ένα βήμα μπροστά κι αυτό το βήμα για να είναι στέρεο, δυνατό και να κοιτάζει μπροστά, πρέπει να είναι μόνο ΚΚΕ.

Αυτό το βήμα μπροστά έκαναν ξανά χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες και ξαναέδωσαν την πρώτη θέση στην “Πανσπουδαστική”, την παράταξη της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια. Και σήμερα νέοι και παλιοί αγωνιστές παίρνουν δύναμη από αυτή τη μεγάλη νίκη! Κάντε το, λοιπόν, όπως οι φοιτητές, να πούμε σε όλους όσοι συζητάμε για να κοπεί το χαμόγελο στα επιτελεία του συστήματος, και στα κόμματά του».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης