Τοπικά

“Πιστολιά” από εταιρεία διαχείρισης στα Τρίκαλα. Ανάστατοι ένοικοι πολυκατοικιών

Ανάστατοι είναι τις τελευταίες μέρες ένοικοι πολυκατοικιών των Τρικάλων καθώς βρίσκονται να… χρωστούν στη ΔΕΗ, σε συντηρητές ανελκυστήρων, σε συνεργεία καθαριότητας κ.α. ενώ οι ίδιοι έχουν πληρώσει!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο trikalavoice.gr  οι παθόντες ενημερώθηκαν λαμβάνοντας σχετικά “ραβασάκια” από τη ΔΕΗ και οχλήσεις από συνεργεία που είχαν τη συντήρηση των πολυκατοικών τους. Οι άνθρωποι πλήρωναν για τα κοινόχρηστά τους  σε συγκεκριμένη εταιρεία διαχείρισης, η οποία ωστόσο φέρεται να μην τα απέδιδε εκεί που έπρεπε, αφήνοντας φέσι χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα η εταιρεία φέρεται να έχει δώσει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και πλαστές αποδείξεις εξόφλησης.

Τις τελευταίες μέρες ένοικοι πολυκατοικιών αναζητούν “καταφύγιο” σε άλλα γραφεία και βρίσκονται σε προσπάθεια να ρυθμίσουν τα χρέη τους (… τα πληρωμένα και εξαφανισμένα!!!) ώστε τουλάχιστον να μην διακοπεί η σύνδεση της ΔΕΗ και μείνουν χωρίς ρεύμα. Παράλληλα αναμένεται να κινηθούν νομικά πολλοί εξ αυτών, καθώς δεν έχουν λάβει απαντήσεις από την εταιρεία που είχαν εμπιστευτεί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης