Τοπικά

Πλειάδα Αρχιερέων στα Τρίκαλα για το μνημόσυνο του γέροντος Ιγνατίου Δουσικιώτη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες μέρες, στις 28 Ιουλίου, από την κοίμηση του γέροντος Ιγνατίου Πούτου, Ηγουμένου και νέου κτήτωρος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα τελεστεί το ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού και αναμένεται στα Τρίκαλα πλειάδα Αρχιερέων, αντιπροσωπεία Μονών του Αγίου Όρους, αλλά και εκπρόσωποι Μοναστικών αδελφοτήτων απ’ όλη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το ερχόμενο Σάββατο θα τελεστεί το Μνημόσυνο στην Ιερά Μονή Κορμπόβου, της οποίας υπήρξε και αυτής κτήτωρ και πνευματικός ποδηγέτης ο Μακαριστός γέροντας, μετά το Αρχιερατικό συλλείτουργο στο οποίο θα ιερουργήσουν οι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, Μεγάρων Κωνσταντίνος και Τρίκκης Χρυσόστομος.

Την Κυριακή θα τελεστεί Αρχιερατικό συλλείτουργο στο Δούσικο συμμετοχή των Μητροπολιτών Ελασσόνος Χαρίτωνος, Λαγκαδά Πλάτωνος και του Κυριάρχου Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου. Ακολούθως θα τελεστεί Μνημόσυνο και Τρισάγιο επί του μνήματος του γέροντος.

Δείτε ΕΔΩ εικόνες και βίντεο από την εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού γέροντος Ιγνατίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης