Ροή Τοπικά

Ποιοι θα διεκδικήσουν την Προεδρία στον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Νατάσσα Σιώκη και Νίκος Κολίτσας οι επικρατέστεροι για να διεκδικήσουν την ηγεσία του τοπικού Τμήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  και οι δυο διατηρούν σημαντική δύναμη μεταξύ των εθελοντών του Τμήματος Τρικάλων ΕΕΣ και αν και διατηρούν αμφότεροι χαμηλούς τόνους, δίχως να επιβεβαιώνουν επίσημα την κάθοδό τους, θεωρείται πως έχουν προβάδισμα. Επίσης σημαντική η παρουσία της απερχόμενης προέδρου Νικολέτας Μπρουζούκη, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο αν θα διεκδικήσει νέα θητεία.

H Γενική Συνέλευση για τη διενέργεια νέων, ανοιχτών και δημοκρατικών αρχαιρεσιών στον Ε.Ε.Σ., η πρώτη μετά την έγκριση του νέου Καταστατικού του, έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Αυτή τη περίοδο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η εγγραφή νέων Μελών στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Με εγγραφή έως τις 7 Φεβρουαρίου 2019 ο καθένας αποκτά δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι (έχετε τη δυνατότητα να θέσετε υποψηφιότητα τόσο για το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο όσο και για τα Διοικητικά Συμβούλια των Περιφερειακών Τμημάτων του Ε.Ε.Σ. ανά την ελληνική επικράτεια).

ΑΞΙΖΕΙ: Υποψήφια για την κεντρική διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού θα είναι η πρώην πρόεδρος του Τμήματος Τρικάλων, Τζένη Λιάγκα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν παράλληλα με αυτές για το τοπικό τμήμα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης