Ροή Τοπικά

Πολάκης από Τρίκαλα: “Δεν κλέβουμε-πετυχαίνουμε πλεονάσματα”

Το success story  της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιέγραψε το βράδυ της Παρασκευής από τα Τρίκαλα ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο αν. υπουργός μίλησε για «συμβιβασμούς στους οποίους υποχρεωθήκαμε, όμως δεν λερώσαμε τις καρδιές μας». Στάθηκε στα επιτεύγματα της Κυβέρνησης και στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και της αξιολόγησης που θα επιτρέψουν στη χώρα να ανασάνει. Όσον αφορά τα νέα μέτρα τόνισε ότι αυτά θα ισχύσουν μετά το 2019 και ότι δεν θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που δεν ρυθμιστεί το χρέος. Υπογράμμισε ότι με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε προωθούνται σημαντικά «αντίμετρα» τα οποία θα στηρίξουν τα χαμηλότερα στρώματα και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στα «διαπλεκόμενα ΜΜΕ τα οποία σκυλιάζουν επειδή στέρεψε η βρύση του ΚΕΕΛΠΝΟ  και επειδή ήταν σταθερά μέρος του συστήματος όλα αυτά τα χρόνια». Έκανε λόγο για «Σημιτικό μεσαίωνα», περιγράφοντας την 8ετία Σημίτη «η οποία και εξέθρεψε τη διακίνηση μαύρου χρήματος».

Στάθηκε ιδιαίτερα στις τομές στη δημόσια Υγεία τονίζοντας ότι απελευθερώθηκαν προσλήψεις και καλύπτονται κενά, αλλά και κυρίως ότι «απέκτησαν στη διετία αυτή πρόσβαση στα Νοσοκομεία άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν μείνει ανασφάλιστοι». Περιέγραψε ένα «όργιο υπερτιμολογήσεων» στις Μονάδες Υγείας, αλλά και στην αγορά φαρμάκων.

Τέλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ο λαός ελπίζει σε εμάς. Εμείς προχωράμε, δεν κλέβουμε και έτσι πετυχαίνουμε πλεονάσματα του 4%. Ο λαός έχει στηρίξει την ελπίδα πάνω μας και ακόμη πιστεύει σε εμάς. Και εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια και να μην το διαψεύσουμε, παρά τους συμβιβασμούς και τις όποιες παραλείψεις μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης